Det kalla
Portabello ”sill” med havtorn
Senaps ”sill” på aubergine och hemgjord dillsenap
Rökt rotselleri med tångrom och dill
Gravad morot med hovmästarsås
Griljerad kålrot med senap och äppelmos
Ägghalva med tångrom, majonnäs och dill
Grönkålssallad med apelsin och fänkål
Småvarmt
Solrosbollar
Vegansk jansson ( sojamjölk, ansjoviskryddad aubergine)
Vintersallad: brysselkål, betor, pumpakärnor
Dessert:
Vegansk chokladmousse med sockrade bär
Kanel- och dadelbollar
Maten kan fås som buffé eller upplagd på tallrik.
Buffé med det kalla och det varma inkl. dessert: 325 inkl. moms (290 exkl.)
Tallrik kall: 129 inkl. moms (115 exkl.)
Tallrik småvarmt: 79 inkl. moms (71 exkl.)
2 sorters dessert: 89/person inkl. moms (71 exkl.)
Vi reserverar oss för ändringar i menyn
Utkörning inom centrala Gävle: 250 inkl moms/223:- exkl. moms
Hämtning av porslin m.m. inom centrala Gävle: 250 inkl moms/223:- exkl. moms
Vid beställning av 30 eller fler så ingår utkörning och hämtning inom centrala Gävle
Hyra av tallrik, glas, bestick, dessertsked: 18:-/person (16kr exkl.)
( porslinet lämnas tillbaka odiskat )
Priserna avser catering.
Vi reserverar oss för ändringar i menyn