Vecka 13
Förrätt:
Färska räkor med ramslöksaioli och surdegsbaguette
Varmrätt:
Helstekt oxfilé med bearnaise, rödvinssås, baconlindad sparris och potatisgratäng
Dessert:
Knäckig rabarberpaj med vaniljcreme
699kr mat för två personer
Barnkassen:
Förrätt:
Färska räkor med majonnäs och baguette
Varmrätt:
Oxfilé med bearnaise och potatisgratäng
Dessert:
Litet påskägg
175/barn
Dryckesrekommendationer:
Vitt vin till förrätt: Chablis, nr: 2430, 164:-
Rött vin till varmrätten: Amarone della Valpolicella, nr: 79000, 239:-
Alkoholfritt alternativ: Peroni Libera, nr: 1191, 13:90:-
OBS! Kassen hämtas mellan 11–15 Skärtorsdag
Utkörning inom ”centrala” Gävle 50kr. 15.00-16.30
Övriga adresser efter överenskommet pris.
Boka din kasse på 026 189900 eller gefle@geflegourmetservice.se